T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞIRNAK / MERKEZ - Kızılsu Suluklu İlkokulu

Kızılsu Suluklu İlkokulu

Telefon
05332300968
Belgegeçer
0
WEB
https://kizilsusulukluilkokulu.meb.k12.tr
Adres
KIZILSU KÖYÜ KIZILSU KÜME EVLERİ KIZILSU ILK OKUL BLOK NO 277 MERKEZ / ŞIRNAK
Vizyon
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olsun Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarıcak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim,bilm ve kültür merkezi olmaktır. Gelişen eğitim sisteminde yenilikçi,rekabetçi,özel ve değer katan çözümlerle öğrencilerimizin ve velilerimizin bir numaralı tercihi olmak.
Misyon
Okulu bulunmayan nüfusu az ve dağınık olan yerleşim yerlerini öğretmene ve okula kavuşturmak Türkçe´nin doğru ve güzel kullanılmasını sağlamak. Çevrenin sosyal kültürel ve ekonomik bakımdan gelişmesi için bir merkez vazifesi görmek. Bulunduğu yerdeki ilköğretim okulunda okuyan öğrencilerinin ilköğretimini tamamlamalarını sağlamak. Çevre öğretmenlerinin birleşip görüştükleri ve tecrübelerini paylaştıkları bir yer olmak ve öğretmenlerin iş başında yetişmelerine hizmet etmektir Yetişmiş insan kaynağı yaratarak Türkiye´nin bilişim toplumu olma yolunda ilerlemesinde katkıda bulunmakatır. Bilgiyi,teknolojiyi,akılcı ve çağdaş yöntemlerle üretmek ve sunmaktır.
Başarılar
Öğretmen :6
Öğrenci :120
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :850
Öğretim Şekli :tam gün
Saatler
Sabah : 08:00 - 11:10 Öğlenden sonra : 12:20-14:40
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Okulumuz Kızılsu Köyü’nde bulunmakta olup ,köyün minibüsleri mevcut olup sabah köyden çıkmakta ,akşam geri gelmektedirler.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Köyümüz; Şırnak iline 30 km, Cizre ilçesine 25 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır